Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ Ή ΠΡΟΔΟΤΕΣ




Ο  ΛΑ.Ο.Σ. και ο Γ. Καρατζαφέρης τα έλεγαν πριν από χρόνια και στη βουλή και εκτός βουλής . Κανείς δεν άκουγε . Κανείς από τους ιθύνοντες δεν ήθελε να ακούσει. ΓΙΑΤΙ;  Στην κρίση σας . . . . .
Σήμερα ακριβώς αυτά που λέγαμε πριν από χρόνια τα λεν και κάποιοι ξένοι. Κάποιοι ...Γερμανοί !
Σε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις για την ελληνική “διάσωση”, τον ρόλο του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, της Ευρώπης και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, προβαίνει στο νέο του βιβλίο «Showdown», ο Γερμανός οικονομολόγος Dirk Müller
Ο κ. Müller υποστηρίζει ότι «στο ελληνικό υπέδαφος βρίσκονται τα μεγαλύτερα αποθέματα φυσικού αερίου στην Ευρώπη και ότι η Ελλάδα δεν έχει στο υπέδαφός της μόνο μεγάλα αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου, αλλά και μια σειρά σημαντικών ορυκτών. Μπορεί κανείς δικαιολογημένα να υποστηρίξει ότι η Ελλάδα διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα αποθέματα σε πρώτες ύλες στην Ευρώπη.»
Χαρακτηρίζει «εκτελεστική μαριονέτα των ΗΠΑ», τον Γ. Παπανδρέου, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο, «Ο ρόλος του ΔΝΤ είναι να επιφέρει την κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας, να κατηγορήσει την ελληνική κυβέρνηση ότι δεν εφάρμοσε ακριβώς το πρόγραμμα σταθεροποίησης της οικονομίας και να την εξαναγκάσει να παραδώσει την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων της σε πολυεθνικές εταιρείες έναντι πενιχρού τιμήματος».
Αυτούς τους Έλληνες (;) πολιτικούς που έως σήμερα κυβερνούσαν που και σήμερα κυβερνούν όταν έλθει η ώρα των εκλογών θα τους ξαναψηφίσετε; Είναι δυνατόν; 

                                                                                   Ν. Ε. Φθιώτιδος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου