Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

ΑΘΛΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ





Ήταν στην ΝΔ και μας έλεγε «ψηφίστε με, ζήτω η ΝΔ» όμως έφυγε από την ΝΔ και πήγε στους ΑΝ. ΕΛΛ. Και μας έλεγε «ψηφίστε με, κάτω η ΝΔ» ... ζήτω οι ΑΝ. ΕΛΛ. !!... Αλλά έφυγε και από τους ΑΝ. ΕΛΛ. και μας έλεγε .. «κάτω όλοι , ζήτω εγώ» Και τώρα ω του θαύματος ξαναγύρισε στην ΝΔ και μας ξαναλέει .. «ζήτω η ΝΔ». ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ!!!!!
Και καλά αυτός και οι άλλοι σαν κι αυτόν. Αυτοί προσπαθούν να ξαναβγούν βουλευτές και κάνουν οτιδήποτε για να πετύχουν τον σκοπό τους, χωρίς ίχνος ντροπής, χωρίς ίχνος φιλότιμου, αλλά οι απλοί Έλληνες, οι απλοί εργαζόμενοι, οι δυστυχισμένοι άνεργοι, οι ταλαιπωρημένοι συνταξιούχοι τι νόημα έχει να τους ακολουθούν σ' αυτές τις απίστευτες, τις απαράδεκτες διαδρομές; Τι μπορούν να περιμένουν από ανθρώπους που πουλάν τα πιστεύω τους, το κόμμα τους, την ιδεολογία τους μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσουν το προσωπικό τους  συμφέρον , μόνο και μόνο για να ... ξαναβγούν βουλευτές;
Ο ΛΑ.Ο.Σ. καλεί όλους τους συντοπίτες με την ψήφο τους  να βάλουν στο περιθώριο τα κόμματα που κατέστρεψαν την Ελλάδα και να αποδοκιμάσει βουλευτές και υποψήφιους βουλευτές που απευθύνονται στον λαό και ζητούν την ψήφο του λαού μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσουν τα στενά προσωπικά τους συμφέροντα.
Ας μην τους επιτρέψουμε να θεωρούν τον λαό ηλίθιο. Ας τους αποδείξουμε ότι ο λαός ξύπνησε και δεν ανέχεται άλλο την κοροϊδία.

                                                                                   Ν. Ε. Φθιώτιδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου