Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ




Ενώ σαν χώρα και σαν λαός πηγαίνουμε απ’ το κακό στο χειρότερο , ενώ το κακό που έρχεται τους επόμενους μήνες δεν περιγράφεται, ενώ όλοι οι πολιτικοί, όλα τα κόμματα της σημερινής βουλής μας σπρώχνουν στον κατήφορο της καταστροφής, τα ΜΜΕ σε όλη την επικράτεια, όλα τα «μεγάλα» της Αθήνας, αλλά και πολλά της περιφέρειας, εξακολουθούν μόνιμα να προβάλουν τους πολιτικούς πρωταγωνιστές τής τελευταίας 40ετίας, τους υπευθύνους δηλαδή της καταστροφής της Ελλάδας, σαν σωτήρες και σαν λύση του προβλήματος που αυτοί δημιούργησαν.
Από αυτούς πρέπει να διαλέξουμε. Μόνο από αυτούς! Έτσι μας λένε τα ΜΜΕ. Κάθε μέρα ασχολούνται και προβάλουν Σαμαρά, Βενιζέλο, Τσίπρα, Κουβέλη, Καμένο, Χ.Α. ,ΚΚΕ αυτούς και μόνο αυτούς. Και μας λένε: «αυτοί είναι σήμερα , δεν υπάρχουν άλλοι (!) , από αυτούς διάλεξε ποιος θα σε κυβερνήσει και αύριο.» Όμως έτσι , πως θέλετε να αλλάξει η κατάσταση αύριο; Πως θέλετε να βελτιωθεί η κατάσταση αύριο;
Κανονικά όλους αυτούς θα έπρεπε ο Ελληνικός λαός να τους αγνοεί απόλυτα και να προτείνει τον οποιονδήποτε άλλο πολιτικό. Τον οποιονδήποτε ! Ότι άλλο εκτός από αυτούς και τα κόμματά τους. Τους αποδεδειγμένα αποτυχημένους , τους αποδεδειγμένα ανίκανους,  τους αποδεδειγμένα κλέφτες, τους αποδεδειγμένα διεφθαρμένους .
Όμως τα συμφέροντα , οι δεσμεύσεις , οι εκβιασμοί , οι συμβιβασμοί και η αλληλοκάλυψη των διαπλεκομένων επιβάλουν την συνεχή προβολή και εξιδανίκευση των καταστροφέων της Ελλάδας από τα πουλημένα και ελεγχόμενα ΜΜΕ ως . . . .  σωτήρων.  Και προτρέπουν τον Ελληνικό λαό να τους ξαναψηφίσει !...... Αυτούς , τους καταστροφείς.
Θα τους ξαναψηφίσει ; Θα τους ξαναψηφίσετε; Η τύχη μας , το μέλλον μας στα χέρια μας.
 
   
                                            
                                                                                   Ν. Ε. Φθιώτιδος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου