Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Νεκροί στο καθήκον- Ανυπεράσπιστη η Αστυνομία


Άλλοι δύο νεκροί προστέθηκαν στους δεκάδες αστυνομικούς που έχασαν την ζωή τους έως σήμερα εν ώρα υπηρεσίας , προσπαθώντας να προστατέψουν τον απλό Έλληνα πολίτη , όλους εμάς τους καθημερινούς εργαζόμενους , συνταξιούχους , νέους ή γέρους που ζητάμε το αυτονόητο, να κυκλοφορούμε να εργαζόμαστε, να κοιμόμαστε με ασφάλεια.
Φυσικά όλοι σήμερα εκφράζουν την βαθιά τους λύπη και τα συλλυπητήρια για τους νεκρούς αστυνομικούς γιατί δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς. Αύριο θα τους έχουν ξεχάσει και πάλι η αστυνομία θα είναι στο στόχαστρό τους. Σκεφτείτε όμως αν οι αστυνομικοί είχαν σκοτώσει δύο κακοποιούς και αν μάλιστα οι κακοποιοί ήταν και λαθρομετανάστες!...Τι θα γινόταν ! Τι καταγγελίες ! Τι διαδηλώσεις, τι ανάθεμα για τους « μπάτσους δολοφόνους».
Η εγκληματικότητα, είναι γεγονός ότι καλπάζει και είναι επίσης γεγονός ότι οι λαθρομετανάστες πρωταγωνιστούν σ' αυτήν την έκρηξη εγκληματικότητας. Η κυβέρνηση πρέπει επιτέλους να σταματήσει να φοβάται μήπως και κατηγορηθεί από τους αναρχο αριστερούς ή από τους λεγόμενους «προοδευτικούς» σαν ρατσιστική και αυταρχική και να πάρει τα σωστά και απαραίτητα μέτρα σαν κυβέρνηση όλων των Ελλήνων για την ασφάλεια όλων των Ελλήνων. Εάν δεν μπορεί, να φύγει , υπάρχουν και άλλοι που θέλουν και μπορούν και είναι ικανοί και έτοιμοι να κυβερνήσουν

Γρ. Τύπου και Επικοινωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου