Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Για την Απεργία της 23ης Φεβρουαρίου


Ο Έλληνας εργαζόμενος αγωνίζεται. Ο Ελληνικός λαός αγωνίζεται.
Τα μηνύματα της απεργίας της 23 Φεβρουαρίου, ενθαρρυντικά.
Περισσότερα, από κάθε άλλη φορά, κλειστά καταστήματα. Ο ανηλεώς διωκόμενος εμπορικός κόσμος, συμπαραστάτης στον αγώνα των υπαλλήλων και των εργατών. Πλήρης σύμπνοια των τάξεων, ενάντια στην απάνθρωπη οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και σε πλήρη αντίθεση με αυτούς, που ονειρεύονται ταξικές και κοινωνικές συγκρούσεις, διοργανώνοντας πολυδιαφημισμένες συγκεντρώσεις των κομματικοποιημένων συνδικαλιστικών τους οργανώσεων.
Δυο - τρείς εκατοντάδες άτομα , πάντα οι ίδιοι και οι ίδιοι , χωρισμένοι και αντιμαχόμενοι ( το αίσχος! ) σε δύο πλατείες της πόλης μας. Όμως εξακολουθούν να κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν. O λαός τους αγνοεί γιατί αρχίζει να καταλαβαίνει.
Ο υπερήφανος Ελληνικός λαός, που έως σήμερα υπομένει με αξιοθαύμαστη αξιοπρέπεια τις απίστευτες αδικίες και θυσίες που του επιβάλουν, αν η αδικία, το θράσος και η εκμετάλλευση συνεχιστούν, θα εκραγεί και όταν ο λαός εκραγεί, η τρόικα που κατέστρεψε την Ελλάδα θα τρέχει και δεν θα φτάνει. Και η τρόικα που κατέστρεψε την Ελλάδα είναι:
Οι πολιτικοί που τα τελευταία 30 χρόνια κυβερνούν , οι μεγαλοδημοσιογράφοι που τους χαϊδεύουν και οι κομματικοποιημένοι , επαγγελματίες εργατοπατέρες ( ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΠΑΜΕ, κτλ,), που τους υπηρετούν.
Ο λαός συνειδητοποιεί σιγά-σιγά, τους πραγματικούς υπεύθυνους της κατάστασης: Το άθλιο πολιτικό κατεστημένο και τα τσιράκια του. Όταν θα αρχίσει και να τους τιμωρεί, η Ελλάδα θα πάει μπροστά. Όπως μπορεί και όπως της αξίζει.

Γρ. Τύπου και Επικοινωνίας
Νικόλαος Τζιόπας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου