Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Παγκόσμιοι Ψεύτες και Υποκριτές


Μετά την εξέγερση τού Αιγυπτιακού λαού που ζητούσε την απομάκρυνση τού Μουμπάρακ , όλοι οι δυτικοί ηγέτες με πρώτο και καλύτερο τον Αμερικανό Πρόεδρο, ανακάλυψαν ότι ήταν ένας κακός δικτάτορας που έπρεπε να φύγει. Και έφυγε.
Αυτοί που ένα μήνα πριν τον θεωρούσαν άξιο ηγέτη και πρόεδρο τής Αιγύπτου και τον τιμούσαν, ξαφνικά και μπροστά στην οργή του Αιγυπτιακού λαού, άλλαξαν γνώμη.
Ο σοσιαλιστής (!;) πρωθυπουργός μας , αφού ο Τυνήσιος πρόεδρος Μπεν Αλί ανετράπη από τον λαό, τον διέγραψε από την Σοσιαλιστική Διεθνή της οποίας είναι πρόεδρος και της οποίας ο Μπεν Αλί ήταν μέλος. Μέχρι πριν ένα μήνα ο κ. Παπανδρέου και οι άλλοι σοσιαλιστές δεν ήξεραν τίποτα για τον κακό δικτάτορα;
Άραγε όλοι αυτοί οι ευαίσθητοι "δημοκράτες", τι γνώμη έχουν για τα σημερινά καθεστώτα του Μαρόκου , της Αλγερίας, της Λιβύης , τι γνώμη έχουν για τον ηγέτη της Λιβύης, Μοαμάρ Καντάφι; Το καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας είναι δημοκρατικό; Ο βασιλιάς Αμπντάλα είναι ένας καλός δημοκράτης μονάρχης; Ας μας πουν τώρα τι πιστεύουν, τι θέλουν και τι προτείνουν;
Πάντα ψεύτες και υποκριτές. Δήθεν δημοκράτες αλλά στην πραγματικότητα υπηρέτες του παγκόσμιου κατεστημένου που θέλει να ελέγχει τους πάντες και τα πάντα και ας σταματήσουν να μας μιλούν για δημοκρατικές ευαισθησίες και αυτοί και οι έμμισθοι υπηρέτες τους οι μεγαλοδιμοσιογράφοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου