Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014


 Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΘΡΑΣΟΣ
ΚΑΙ  Η  "ΔΕΞΙΑ"  . . . . . ;

Πριν από 25 χρόνια,  στις 9 Νοεμβρίου του 1989, το πιο γνωστό σύμβολο του Ψυχρού πολέμου, το Τείχος του Βερολίνου,  μια ακόμη από τις αγριότητες και τις θηριωδίες του κομμουνισμού,  κατεδαφίστηκε σφραγίζοντας με τρόπο χαρακτηριστικό μία από τις πιο σημαντικές στιγμές στη σύγχρονη ευρωπαϊκή Ιστορία.
Στις 9 Νοεμβρίου 1989 ξεκίνησε η κατεδάφιση με χιλιάδες πολιτών να βρίσκονται και στις δύο πλευρές, να πανηγυρίζουν, να αγκαλιάζονται και να κλαίνε από χαρά.
Η Ελληνική  Αριστερά τότε είχε αρμονικότατες σχέσεις με το κομμουνιστικό καθεστώς της ανατολικής Γερμανίας και τον δικτάτορα Εριχ  Χονεκερ ο οποίος είχε  επιβάλει, μια χωρίς προηγούμενο τυραννική δικτατορία ,που θα μείνει στην παγκόσμια ιστορία, σαν μια από τις πιο σκληρές και απάνθρωπες, που γνώρισε η ανθρωπότητα,  αλλά και σήμερα   στην Ελλάδα οι οπαδοί τού κομμουνισμού και  της αριστεράς ισχυρίζονται ( ίσως είναι οι μοναδικοί στο κόσμο) ότι το τείχος του Βερολίνου,  το “τείχος του αίσχους” έπρεπε να χτιστεί και καλώς χτίστηκε.  Παρ όλα αυτά οι αριστερο – κομμουνιστές σήμερα στην Ελλάδα κατατάσσονται στους δημοκράτες, ενώ δαιμονοποιούνται οι πολιτικοί τους αντίπαλοι, οι οποίοι χαρακτηρίζονται ως ...φασίστες ή χουντικοί.  Και μην ξεχνάμε ότι  και  ο "μεγάλος" Ανδρέας Παπανδρέου, ιδρυτής του ΠΑΣΟΚ, και "μεγάλος" σοσιαλιστής, όταν επισκέφθηκε την δυτική Γερμανία, σαν πρωθυπουργός της Ελλάδος, αρνήθηκε να επισκεφθεί το τείχος του αίσχους, για να μην θίξει την Λαϊκή (;) Δημοκρατία (;) της Γερμανίας (DDR) !. . .
Για την δημοκρατία η ήττα του κομμουνισμού είναι εξ ίσου σημαντική με την ήττα του ναζισμού . Με την ευκαιρία αυτής της επετείου ενδιαφέρον θα έχει  να δούμε τις αντιδράσεις και τις δηλώσεις των κομμάτων, των κοινοβουλευτικών και αυτοδιοικητηκών εκπροσώπων που λεν ότι εκφράζουν την δημοκρατία και τον Ελληνικό δημοκρατικό λαό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου