Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

To Ανεξάρτητο Μέτωπο για την επίσκεψη Χρυσοχοίδη στη Λαμία


«Σε ένα χρόνο η ανάπτυξη θα έχει θετικό πρόσημο» , «στα επόμενα δύο χρόνια θα βοηθήσουμε να δημιουργηθούν 50.000 νέες επιχειρήσεις» είπε ο υπουργός κ. Χρυσοχοΐδης το περασμένο Σάββατο που επισκέφτηκε την Λαμία .
Ακούγονται όλα τόσο ωραία !... Όμως υπάρχει ένα πολύ κακό προηγούμενο. 30 χρόνια ψεύτικων υποσχέσεων, 30 χρόνια κακοδιοίκησης, 30 χρόνια αποτυχιών που μας οδήγησαν στο τραγικό σήμερα. Άραγε αυτήν την φορά, αυτά που εξήγγειλε ο κ. υπουργός θα είναι αληθινά; Αυτήν την φορά άραγε θα δουλέψουν σωστά ; Θα το δούμε και θα το δούμε σύντομα , γιατί ο υπουργός είπε ότι πολύ σύντομα θα αρχίσουν να φαίνονται τα αποτελέσματα. Θα περιμένουμε λοιπό με όλη την καλή διάθεση , θα περιμένουμε χωρίς αντιπολιτευτικές προκαταλήψεις.
Θέλουμε επιτέλους να αρχίσει η ανάπτυξη , θέλουμε να βοηθήσουμε στην ανάπτυξη, γιατί θέλουμε να βοηθήσουμε τους μικρομεσαίους, τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους , να βγουν από αυτήν την κρίση για την οποία δεν φταιν σε τίποτα. Εμείς το "Ανεξάρτητο Μέτωπο Στερεάς Ελλάδος" , σαν παράταξη θα κάνουμε πάντα σκληρή αλλά σοβαρή και υπεύθυνη κριτική στοχεύοντας στο καλό του τόπου και τον συντοπιτών μας και τα όποια προβλήματα θα τα φέρνουμε προς συζήτηση στο Περιφερειακό Συμβούλιο προτείνοντας πάντα τις πιο σωστές κατά την άποψή μας λύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου