Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

ΟΜΙΛΙΑ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ







Την Τετάρτη 12 Μαρτίου ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης συναντήθηκε με το Δ. Σ. του σωματείου των εργαζομένων – ομήρων  στο κλειστό  εργοστάσιο των τσιμέντων Χαλκίδος για να ενημερωθεί άμεσα από τους εργαζόμενους για τα προβλήματά τους. Μετά το εργοστάσιο τσιμέντων πήγε στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας όπου από τον πρόεδρο του Ε.Κ. ενημερώθηκε για όλα τα προβλήματα του νομού και στην συνέχεια απευθύνθηκε στους εργαζόμενους και  τους άλλους Χαλκιδείς που είχαν υπερπληρώσει την αίθουσα του Ε.Κ. παρά το ακατάλληλο της ώρας ( η αίθουσα είχε παραχωρηθεί για Τετάρτη από τις 12 έως τις 2 η ώρα το μεσημέρι όταν όλοι είναι στις δουλείες τους).
Κύριο μέλημα του ΛΑ.Ο.Σ. και του κ. Γ. Καρατζαφέρη πάντα, είναι να ακούει την φωνή του εργαζόμενου, της νοικοκυράς, του άνεργου, των νέων, των συνταξιούχων, για να έχει την σωστή πληροφόρηση και να μπορεί να σκέφτεται σωστά να κρίνει σωστά, να αποφασίζει σωστά. Και αυτή την φορά αυτό έκανε. Και στην συνέχεια, αφού άκουσε, κατέθεσε σε γενικές γραμμές τις απόψεις και τις θέσεις του κόμματος. Όχι προεκλογικά πυροτεχνήματα. Λίγα λόγια περιεκτικά. Και όχι μόνον λόγια! Αφού αυτά είναι τα πιστεύω μας που όταν ο λαός θα μας δώσει την δύναμη θα τα εφαρμόσουμε και θα γκρεμίσουμε το σημερινό σάπιο οικονομικό – πολιτικό – δημοσιογραφικό κατεστημένο. Και όχι μόνον λόγια ! αφού ανακοίνωσε στους εργαζόμενους και τα σωματεία τους ότι το κανάλι της τηλεοράσεως ΑΡΤ είναι ανοιχτό και με χαρά θα δεχθεί και θα προβάλει οποιαδήποτε μέρα οποιονδήποτε θέλει να προβάλει τα προβλήματα, τις ανησυχίες, την διαμαρτυρία του, τις προτάσεις του, χωρίς καμία παρέμβαση , χωρίς καμία λογοκρισία. Ποια άλλη τηλεόραση , ποιο άλλο ραδιόφωνο δίνουν βήμα στους εργαζόμενους ; Μόνον η ραδιοτηλεόραση ΑΡΤ του ΛΑ.Ο.Σ. Αυτό λέει πολλά. Στο πλευρό των εργαζομένων με έργα και όχι με κούφια λόγια
Την Τετάρτη 12 Μαρτίου στην Χαλκίδα , όπως πριν και σε άλλες πόλεις, η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα του ΛΑ.Ο.Σ., η παρουσία των πολιτών, έδωσε την απάντηση σε όλους αυτούς.
Και έπεται συνέχεια.
                                                                                            Θ. Τουσιάδης
                                                                                    Υπεύθυνος Περιφέρειας
                                                                                          Στερεάς Ελλάδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου