Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ



«Ράμπο» του ΣΔΟΕ από την Αθήνα έφτασαν και στην Λαμία και γενικότερα στην Φθιώτιδα . Για οποιοδήποτε παράπτωμα έχουν το δικαίωμα να σφραγίζουν επί τόπου μαγαζιά  για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Παράλληλα για όσους χρωστούν οφειλές στο ΤΕΒΕ, στον ΟΑΕΕ, στέλνονται ειδοποιητήρια : «ή πληρώνεις ότι χρωστάς ή αρχίζουν οι κατασχέσεις»
Οι άνθρωποι είναι τελείως απαράδεκτοι. Αφού επί τρία χρόνια έχουν τελείως εξουθενώσει τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, έρχονται τώρα και σε όσους έχουν απομείνει , αντί να τους βοηθήσουν να επιβιώσουν τους δίνουν την χαριστική βολή.
Λες και ο μικροεπιχειρηματίας της Λαμίας , ο εμποράκος της Στυλίδας, ο μπακάλης της Μακρακώμης θέλουν να έχουν απλήρωτο το ΤΕΒΕ, τον ΟΑΕΕ, λες και θέλουν να έχουν αθεώρητα τα βιβλιάρια τους , λες και θέλουν να μην μπορουν να παν στον γιατρό και να μην μπορούν να αγοράσουν  τα φάρμακα τους.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ! Αυτό είναι δύσκολο να το καταλάβουν οι αρμόδιοι; Αλλά δεν μπορούν ή δεν θέλουν να το καταλάβουν γιατί αυτοί που σήμερα κυβερνούν είναι αυτοί οι ίδιοι που επί 35 χρόνια κυβερνούν, αυτοί που διέλυσαν τα πάντα και εξαθλίωσαν την Ελληνική  οικονομία και την Ελληνική κοινωνία. Και τώρα αντί να βοηθήσουν έρχονται να τιμωρήσουν το δημιούργημά τους ,τους εξαθλιωμένους Έλληνες εργαζόμενους.
Ξεδιάντροποι ! Θρασύτατοι ! 
Τελικά , άγνωστο γιατί, η κατάσταση ωθείτε στα άκρα και αν αυτοί που επί χρόνια εγκληματούν κατά του Ελληνικού λαού δεν εγκαταλείψουν οικιοθελώς και γρήγορα την εξουσία και αν δεν εξαφανισθούν από προσώπου γης ή θα έχουν την τύχη του Τσαουσέσκου ή θα χρειαστεί να χτίσουμε πολλές φυλακές για να τους χωρέσουν.

                                                                                   Ν. Ε. Φθιώτιδος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου