Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ



Τα χειρότερα έρχονται ……
Με μέτρα και αποφάσεις που ξεπερνούν κάθε όριο λογικής , οι κατακτητές, σε αγαστή και απόλυτη συνεργασία με την ντόπια κυβέρνηση των Σαμαρά – Βενιζέλου , ξεθεμελιώνουν πλήρως κάθε σύστημα και υποδομή κοινωνικής πρόνοιας , χωρίς να δίνουν λογαριασμό και το κυριότερο , χωρίς κανένα σχέδιο και προοπτική.
Έρχονται απολύσεις στο δημόσιο , επιβολή, αβάσταχτης, πλέον, φορολογίας  , άγριο φοροκυνηγητό , και άλλη μείωση του βασικού μισθού ( υπολογίζεται ότι θα φθάσει στο 300€ καθαρά) κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων οφειλετών με συνοπτικές διαδικασίες , κατάργηση όλων των οικογενειακών βοηθημάτων και των βοηθημάτων σε Α.μ.Ε,Α, κλπ
Σε επόμενη φάση προβλέπεται και ο ακροτηριασμός της Ελλάδος ώστε να επαληθευθεί η κ. Ψαρούδα Μπενάκη που το 2005 είχε πει ότι «τα εθνικά σύνορα θα περιορισθούν» και σημερινός αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως κ. Βενιζέλος που πριν λίγες μέρες στην Τουρκία μίλησε για «αλλαγή των γεωγραφικών δεδομένων»
Ότι προβλέψεις και αναλύσεις είχε κάνει στο παρελθόν ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.   Γ. Καρατζαφερης επαληθεύτικαν απόλυτα , είθε αυτή την φορά να μην επαληθευτούν αλλά . . . . . . .τα χειρότερα έρχονται και θα είναι πολύ χειρότερα από αυτά που βιώνουμε σήμερα.
Το ερώτημα είναι εμείς ο Ελληνικός λαός απέναντι σ’ αυτήν την κατάσταση τι κάνουμε;  


                                                                                   Ν. Ε. Φθιώτιδος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου