Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Απολαύστε Πανεπιστημιακό άσυλο


Απολαύστε Πανεπιστημιακό άσυλο, απολαύστε …σοβαρό κράτος.

Λαθρομετανάστες κατέλαβαν την Νομική σχολή και την μετέτρεψαν σε καταυλισμό τους . Σταμάτησε να λειτουργεί το Πανεπιστήμιο και οι φοιτητές θα χάσουν την εξεταστική επειδή έτσι το θέλουν οι Αφγανοί , έτσι το θέλουν οι παράνομοι Αφγανοί μετανάστες που ζητούν με το έτσι θέλω να νομιμοποιηθούν αυτοί και όλοι οι παράνομοι που ζουν στην Ελλάδα!..

Οι διάφορες αρχές , Πανεπιστήμιο ,Υπουργεία, Αστυνομία, αποδοκιμάζουν μεν, διαπιστώνουν την παρανομία, αλλά δεν κάνουν τίποτε άλλο εκτός από το να ρίχνουν ο ένας την ευθύνη στον άλλο.

Φυσικά οι αριστεροί επαγγελματίες «αντιρατσιστές» τούς υπερασπίζονται, το ΚΚΕ λέει να το συζητήσουμε και οι ΠΑΣΠ του ΠΑΣΟΚ και η ΔΑΠ της ΝΔ εκφράζουν την αλληλεγγύη τους προς τους μετανάστες αν και δεν συναίνεσαν λέει στην «φιλοξενία» τους .

Θαυμάστε κράτος , θαυμάστε Πανεπιστημιακές αρχές, θαυμάστε φοιτητικές οργανώσεις.

Εμείς λέμε : Αύριο το πρωί να τους βγάλουν από το Πανεπιστήμιο όπως λέει ο νόμος, να τους ετοιμάσουν τα προβλεπόμενα έγγραφα και με βάση της προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες το απόγευμα να τους βάλουν σε ένα αεροπλάνο και να τους στείλουν πίσω στην αγαπημένη τους πατρίδα , στο Αφγανιστάν. Έτσι θα έκανε το κάθε σοβαρό κράτος.

Και βέβαια τώρα σχεδόν όλοι συμφωνούν με αυτό που ο ΛΑ.Ο.Σ.εδω και χρόνια υποστηρίζει, το λεγόμενο Πανεπιστημιακό άσυλο πρέπει επιτέλους να καταργηθει. Το κατάλαβαν όπως πάντα με καθυστέρηση , ασ προχωρήσουν λοιπόν , ας τολμήσουν επιτέλους.


Γρ. Τύπου και Επικοινωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου