Κυριακή 16 Μαΐου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


"Πλούσια" σε πολιτική δραστηριότητα, ήταν η τελευταία εβδομάδα, για τη Νομαρχιακή Επιτροπή Φθιώτιδος του ΛΑ.Ο.Σ.
Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 8 Μαΐου, το Τεχνικό Επιμελητήριο Στερεάς Ελλάδος, οργάνωσε ημερίδα με θέμα τα προβλήματα του Μαλιακού. Στην εκδήλωση παρευρέθει και αντιπροσωπεία της Ν.Ε.Φθιώτιδος, αποτελούμενη από τον πρόεδρο κ. Θωμά Τουσιάδη, τον γραμματέα κ. Δημήτριο Κρούπη, και τον υπεύθυνο για θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης, πολιτικό μηχανικό, κ. Βασίλειο Ντούβρα. Ο κ. Κρούπης, απηύθυνε χαιρετισμό και κατέθεσε τις απόψεις του ΛΑ.Ο.Σ., για την αντιμετώπιση τού προβλήματος τής μολύνσεως του Μαλιακού, ενώ παράλληλα διάβασε και χαιρετισμό που απέστειλε προς τους συνέδρους, η βουλευτής Ευβοίας του κόμματος, κ. Ουρανία Παπανδρέου.
Την Παρασκευή 13 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Ν.Ε.Φθιώτιδος, κ. Τουσιάδης, και ο υπεύθυνος Οργανώσεως κ. Νικόλαος Τζιόπας, μαζί με την Πολιτευτή του ΛΑΟΣ στην Περιφέρεια Αττικής, η οποία είναι μέλος της Κ.Ε., μέλος της Γραμματείας του κόμματος για την Τοπική Αυτοδιοίκηση και υπεύθυνη για την Τοπική Αυτοδιοίκηση στη Νομαρχιακή Επιτροπή Ανατολικής Αττικής, κ. Ευγενία Αρβανίτη-Πρεβεζάνου, επισκέφθηκαν περίπτερα της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας, συζήτησαν με τους εκθέτες – επιχειρηματίες για τα προβλήματα που υπάρχουν σήμερα και άκουσαν τις προτάσεις τους για την αντιμετώπισή τους.
Τέλος το Σάββατο, 14 Μαΐου ο υπεύθυνος της Ν.Ε.Φθιώτιδος για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης κ. Βασίλειος Ντούβρας, συναντήθηκε με την κ. Ευγενία Αρβανίτη-Πρεβεζάνου, και αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με την κατάσταση που διαμορφώνεται στον Νομό Φθιώτιδος, μετά την οριστικοποίηση του σχεδίου "Καλλικράτης", αλλά και για θέματα που αφορούν τις επερχόμενες εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.



Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου